Bij SOLID Training kunt u terecht voor Krav Maga en kids Krav Maga. Om de doelen van onze leden te realiseren, zetten wij effectieve en onderbouwde systemen in, die in de praktijk hun doeltreffendheid bewezen hebben.
Wat wij erg belangrijk vinden is dat iedereen kan trainen op een eigen tempo en niveau. Daarnaast staat een goede sfeer centraal en dit houden we dan ook goed in de gaten. Elke training wordt gegeven door een ervaren instructeur die de groep professioneel begeleidt. De groepen zijn niet te groot zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden al onze activiteiten altijd uitgevoerd onder begeleiding van internationaal gecertificeerde instructeurs. Om deze kwaliteit te blijven waarborgen laten we ons voortdurend bijscholen op de allerhoogste niveaus. Dat betekent dat wij een aantal keer per jaar een update en training krijgen van Amnon Darsa, de oprichter van S.M.A.R.T. Krav Maga en een van ’s wereld beste instructeurs.

SOLID Team

De instructeurs van SOLID Training zijn professioneel opgeleid door de grondleggers van de civiele Krav Maga; Amnon Darsa, Avi Moyal, Israel Cohen, Tamir Gilad & Israel Tamir. Het instructeursteam blijft zichzelf voortdurend ontwikkelen door wekelijks te trainen en door tweejaarlijkse bijscholing en toetsing door Global Instructors van SMART Krav Maga. Hierdoor borgt SOLID Training de kwaliteit van de instructeurs, trainingen en het trainingsprogramma.

Door Krav Maga op een gelijkwaardige en laagdrempelige manier aan te bieden met veel enthousiasme ontstaat er op natuurlijke wijze een energieke en zeer leuke sfeer. Deze trainingssfeer ontstaat door de wisselwerking met de motivatie en energie van de studenten en kenmerkt zich door een goede balans tussen doelgericht trainen en gezelligheid. De trainingen bevatten naast zelfverdedigingstechnieken ook velerlei functionele spellen, tactische vaardigheidsoefeningen, conditie- en kracht drills en stress-oefeningen. Door groepen beperkt te houden in grootte zijn de instructeurs goed in staat om ieders ontwikkeling optimaal te faciliteren. Persoonlijke aandacht, respect en gezonde motivatie zijn kernwaarde voor SOLID Training en haar instructeurs. Krav Maga is een intelligent en functioneel zelfverdedigingssysteem, het instructeursteam maakt dit systeem met veel enthousiasme voor iedereen toegankelijk en beheersbaar!

Het instructeursteam bestaat uit Ian Gerbens, Marcel Rijnsewijn, Adriaan van der Scheer, Mariët Larkens, Zmarai Nisar en Eric Datema. Samen hebben ze een brede achtergrond in verschillende vechtsport disciplines en opleidingen (ALO, weerbaarheidstrainingen, Rots en Water, Crossfit, etc.).

Image

IAN GERBENS

ERIC DATEMA

ADRIAAN VAN DER SCHEER

MARIET LARKENS

MARCEL RIJNSEWIJN

ZMARAI NISAR